Battle Nations

Battle Nations 3.5.1

Combat strategy game bomvol in-app aankopen

Battle Nations beweert een gratis combat strategy game te zijn. In principe is dit inderdaad zo, maar je moet een hoop in-app aankopen doen wil je een beetje behoorlijk kunnen spelen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Simpele gameplay
  • Goed geanimeerde graphics
  • Strategisch uitdagend

TEGEN

  • Teveel in-app aankopen

Uitmuntend
8

Battle Nations beweert een gratis combat strategy game te zijn. In principe is dit inderdaad zo, maar je moet een hoop in-app aankopen doen wil je een beetje behoorlijk kunnen spelen.

Bereid je troepen voor op de strijd

Battle Nations zou een leuk en verslavend spel kunnen zijn, maar het enorme aantal in-app aankopen bederft de pret behoorlijk.
\n

Zie je je strategiespellen het liefst met schattige karakters en dito animaties, dan is Battle Nations aantrekkelijk. Je stelt een leger samen dat je buitenpost moet verdedigen. Dit leger bestaat uit soldaten met verschillende persoonlijkheden, zoals Sgt. Ramsey, Lt. Morgan, Floyd, Zoey, Perkins en vele anderen, die allemaal hun eigen sterke en minder sterke punten hebben.

Meer dan 500 missies en 100 voertuigen

Battle Nations is een enorm spel met meer dan 500 missies om te spelen en meer dan 100 voertuigen om in te rijden. Wil je meer vuurkracht en munitie voor je wapens, dan moet je in-app aankopen doen. Je buitenpost aanpassen en versterken? Trek dan ook je portemonnee maar. Omdat Battle Nations met een turn-based systeem werkt, is het erg leuk om tegen je vrienden en andere spelers van over de hele wereld te spelen.

Teveel in-app aankopen

Zoals we al eerder zeiden, is het grootste minpunt van Battle Nations de hoeveelheid in-app aankopen die je moet doen om het een beetje speelbaar te maken. We hadden liever gezien dat de ontwikkelaar het spel tegen betaling had aangeboden. Vooral het kopen van extra levens om verder te spelen is erg irritant. Ook heeft Battle Nations constante aandacht nodig - log je niet regelmatig in, dan is je leger binnen de kortste keren dood.

Goed geanimeerde strategische gameplay

De graphics zijn niks bijzonders, maar wel goed geanimeerd. Het strategisch element van het spel maakt het verslavend, maar door de constante noodzaak om items, levens en andere zaken te kopen, geniet je nooit echt van deze kwaliteiten.

Meeste downloads Actiespellen voor mac

Meer
Battle Nations

Download

Battle Nations 3.5.1

Beoordelingen about Battle Nations